Oázis Lakópark

Kecskeméten az Oázis lakóparkban a petőfiváros szomszédságában 743 m2-es telken 95,35 m2 hasznos alapterületű 17,98 m2 fűthető garázzsal rendelkező ingatlan tulajdonostól eladó.

Az ingatlan eladási ára: 55.900.000,- Ft

Az épület 30 cm-es Ytong falazóelemből épült, 15 cm hungarocell szigeteléssel. A mennyezet 2 rétegű gipszkarton mennyezet, mely rétegek között a villanyvezetékek és a  gépészeti csövek helyezkednek el, illetve ez légrés ad egy plusz szigetelési réteget a háznak.  A födémre 30 cm befújt szigetelés került, melynek előnye hogy minden kis teret kitölt a födémnél, így hőhídmentesen szigeteli azt.

TERRAN Elegant fekete beton tetőcserép antracit színű bádogozással.

Az ingatlan már az új energetikai normatívák figyelembevételével épült, a fűtés és a melegvíz előállítását Bosch Compress 6000 hőszivattyú végzi, mely télen padlófűtéssel, nyáron mennyezethűtéssel szabályozza a házban a hőmérsékletet. A szobákba, a nappaliba, illetve a fürdőszobába külön külön termosztát kerül, így kényelmesen többféle hőmérsékletet tudunk beállítani helyiségekben az igényeknek megfelelően. A fürdőben, illetve egy kis gyermek szobájában egyszerűen növelhető a hőmérsékletet, amíg egy hálószobában alacsonyabb alvási hőmérséklet állítható be. A teljes ház fűtési szabályzása akár távoli eléréssel internetről is vezérelhető, így egy esetleges távolét esetén hazaérkezés előtt felfűthetjük a házat.

A ház hővisszanyerős rekperátoros szellőzéssel készül, mely biztosítja, hogy ablaknyitás nélkül mindig friss levegővel lássuk el a bent élőket (hővisszanyerős szellőzésről itt olvashat).

Kialakításra kerültek a központi porszívó alapcsö vezetékek, így egy porszívógép megvételével beüzemelhető a rendszer.

A nyílászárók és a garázskapu kívül dió színben, belül fehér színben került kialakításra, és a nyílászárók a szobáknál és a nappalinál rovarhálós kialakítással készültek. A redőnyök is kialakításra kerültek, melyek motoros kivitelűek, és szintén dió színűek.

A beltéri ajtók, a burkolási anyagok, a külső és belső színezések a vásárló igénye szerinti kialakításban választhatóak.

Az ingatlan birtokba adása kb 2 hónapon belül megtörténhet.

Az ingatlanra 3x 25 amper bevezetve.