Kecskemét Bársonyka utca

Kecskeméten a Bársonyka utcában kivitelezés kezdetén álló 100,39 m2 hasznos alapterülettel rendelkező 4 szoba+ nappali kialakítású családi ház 15,1 m2 terasszal, 440 m2 telekkel együtt tulajdonostól kulcsrakészen eladó.

Az ingatlan eladási ára: 49.990.000,- Ft

Az épület Leier Plan 30 N+F falazóelemből épült, 15 cm hungarocell szigeteléssel. A mennyezet 2 rétegű gipszkarton mennyezet, mely rétegek között a villanyvezetékek és a  gépészeti csövek helyezkednek el, illetve ez légrés ad egy plusz szigetelési réteget a háznak.  A födémre 30 cm befújt szigetelés került, melynek előnye hogy minden kis teret kitölt a födémnél, így hőhídmentesen szigeteli azt.

TERRAN Elegant fekete beton tetőcserép antracit színű bádogozással.

Az ingatlan tégla falazatú válaszfalakkal készül, korszerű kondenzációs gázkazánnal, padlófűtéses kialakítással. Nyílászárók GELAN 7 légkamrás középtömítéses szerkezetek, melyek 3 rétegű üvegezéssel kerülnek beépítésre. A nyílászárók kívül belül fehér kivitelűek, melyek felár ellenében választható színben rendelhetőek.

Bejárati ajtó elszámolási ára 150.000,-Ft

Beltéri ajtók Jaf-Holz szerelhető tokos kivitelűek, választható 60.000,-Ft/ darab árig kilincsel együtt.

Hidegburkolatok 4500 Ft/m2-ig választhatóak

Meleg burkolatok 3500 Ft/m2-ig választhatóak

Szaniterek árát 350.000,-Ft-ig tartalmazza az ár

Az ár tartalmazza a külső közművek bekötését, az alaprajzon szereplő szaniterek és vízvételi helyek kialakítását, a terasz és a fedett elő lépcső kialakítását burkolás nélkül.

A többi paraméterben a ház típusokon belül megtalálható standard családi ház műszaki tartalmával készül.

Az építkezés várható kezdete: 2021.augusztus

Várható befejezés: 2022. június

Alaprajz