Kecskemét Sirály utca 4 szoba nappalis családi ház

Kecskeméten a Sirály utcában kivitelezés előtt álló 102,66 m2 hasznos alapterülettel 12 m2 terasszal rendelkező 4 szoba+ nappali kialakítású családi ház eladó 468 m2 telekkel.

Az ingatlan eladási ára: 55.800.000,- Ft

Az épület Leier Plan 30 N+F falazóelemből épült, 15 cm hungarocell szigeteléssel. A mennyezet 2 rétegű gipszkarton mennyezet, mely rétegek között a villanyvezetékek és a  gépészeti csövek helyezkednek el, illetve ez légrés ad egy plusz szigetelési réteget a háznak.  A födémre 30 cm befújt szigetelés került, melynek előnye hogy minden kis teret kitölt a födémnél, így hőhídmentesen szigeteli azt.

TERRAN Elegant  beton tetőcserép horganyzott bádogozással.

Az ingatlan tégla falazatú válaszfalakkal készül, korszerű kondenzációs gázkazánnal, padlófűtéses kialakítással. Nyílászárók GELAN 6 légkamrás középtömítéses szerkezetek, melyek 3 rétegű üvegezéssel kerülnek beépítésre. A nyílászárók kívül belül fehér kivitelűek, melyek felár ellenében választható színben rendelhetőek.

Bejárati ajtó elszámolási ára 150.000,-Ft

Beltéri ajtók Jaf-Holz szerelhető tokos kivitelűek, választható 60.000,-Ft/ darab árig kilincsel együtt.

Hidegburkolatok 4500 Ft/m2-ig választhatóak

Meleg burkolatok 3500 Ft/m2-ig választhatóak

Szaniterek árát 350.000,-Ft-ig tartalmazza az ár

Az ár tartalmazza a külső közművek bekötését, az alaprajzon szereplő szaniterek és vízvételi helyek kialakítását, a terasz és a fedett elő lépcső kialakítását burkolás nélkül.

A családi ház a zöldhitelhez szükséges B/B energetikai besorolással és  90W/m2 alatt lévő energiaszükséglettel rendelkezik. Gázfűtéssel és 2,5 kw-os napelem-rendszerrel kerül átadásra.

A többi paraméterben a ház típusokon belül megtalálható standard családi ház műszaki tartalmával készül.

Az építkezés várható kezdete: 2021.

Várható befejezés: 2022.

Alaprajz