Kecskemét Szajkó utca 19. 3 szoba + nappalis családi ház fedett gépkocsibeállóval

Kecskeméten a Szajkó utcában kivitelezésben álló 99,19 m2 hasznos alapterülettel rendelkező 3 szoba+ nappali kialakítású családi ház eladó 525 m2 telekkel. Az ingatlanhoz 20,79 m2-es fedett gépkocsibeálló, és egy 15 m2-es terasz tartozik.

Az ingatlan eladási ára: 85.700.000,- Ft

Az épület Leier Plan 30 N+F falazóelemből épült, 15 cm hungarocell szigeteléssel. A mennyezet 2 rétegű gipszkarton mennyezet, mely rétegek között a villanyvezetékek és a  gépészeti csövek helyezkednek el, illetve ez légrés ad egy plusz szigetelési réteget a háznak.  A födémre 30 cm befújt szigetelés került, melynek előnye hogy minden kis teret kitölt a födémnél, így hőhídmentesen szigeteli azt.

TERRAN Zenit Resistor Onix  beton tetőcserép Antracit bádogozással.

Az ingatlan tégla falazatú válaszfalakkal készül, korszerű Bosch Condens 6000 hőszivattyús fűtéssel, padlófűtéses kialakítással. A hőszivattyúnak H tarifa igényléssel. A nyári meleg időszakban Midea OASIS plus A***-os klíma gondoskodik a házban a kellemes hőmérsékletről. A házban kialakításra került egy vízlágyító csatlakoztatási lehetőség, előcsövezése, kábelezésre kerül a helységenkénti hőmérséklet vezérlés lehetősége. Nyílászárók GELAN 6 légkamrás középtömítéses szerkezetek, melyek 3 rétegű üvegezéssel kerülnek beépítésre. A nyílászárók kívül antracit, belül fehér kivitelűek. A nyílászárókon a szobák, nappali és konyha ablakain motoros alumínium redőny kerül kialakításra antracit színben, távirányítós kivitelben. A házban lévő levegő megfelelő minőségéről oldalfali hővisszanyerős szellőzőberendezés gondoskodik.

Beltéri ajtók választhatók, egyéni színben és mintázattal szerelhető tokos kivitelűek, bruttó 60.000,-Ft/ darab árig kilincsel együtt.

Hidegburkolatok bruttó 6000 Ft/m2-ig választhatóak

Meleg burkolatok bruttó 3500 Ft/m2-ig választhatóak

Szaniterek árát bruttó 450.000,-Ft-ig tartalmazza az ár

Az ár tartalmazza a külső közművek bekötését, az alaprajzon szereplő szaniterek és vízvételi helyek kialakítását, elő lépcső kialakítását burkolással.

Kialakításra kerül a térkövezett autóbeálló, térkövezett bejárat, illetve a ház körül végig szegővel, kavicságyazattal kivitelezett járda.

A családi ház a szükséges B/B energetikai besorolással és  90W/m2 alatt lévő energiaszükséglettel rendelkezik.

A többi paraméterben a ház típusokon belül megtalálható Optimum családi ház műszaki tartalmával készül.

Várható befejezés: 2023. Május-Június

ALAPRAJZ Műszaki Tartalom