Rólunk

Cégünk közel húsz éves múlttal 2004-ben alakult épületgépészeti fő tevékenységi körrel. A folyamatos fejlődés és megújulás végett 2011-ben jogutódlással tevékenységi köreink megtartásával Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk.

Az építőiparban eltöltött hosszú évek alatt folyamatosan képeztük magunkat, fejlesztettük cégünket, hogy lépést tartsunk a jelen kor igényeinek kiszolgálására. Az építkezés minden egyes fázisát jól ismerjük, legtöbb technológiai megoldással már találkoztunk a kivitelezések során. Az évek során kialakítottuk kapcsolatrendszerünket, a kivitelezési folyamatokra komplett jól felkészült szakembergárdával állunk kapcsolatban. A kivitelezéseknél az ügyfeleink igényeinek megismerése a legfontosabb számunkra, így mindig az elvárásoknak, megrendelőin igényeinek megfelelő otthont tudjunk kialakítani.

A házak építésénél a gépészeti megoldások azok, melyek meghatározzák új otthonunk komfortosságát. A mai kor elvárásainak megfelelően komoly tapasztalatokkal rendelkezünk hőszivattyús, mennyezethűtéses, fan-coilos illetve a hővisszanyerős szellőzéssel kialakított házak kivitelezésében. Jól ismerjük ezen technológiai megoldások minden egyes fortélyát, a kivitelezéseink során ezen tapasztalatokkal készítjük el leendő otthonában a gépészeti rendszert, és az épületet ezen rendszerhez hozzáillesztve építjük fel.

Célunk, hogy ügyfeleink megelégedettséggel és örömmel gondoljanak a kivitelezés minden egyes szakaszára, és az elkészült otthon úgy nézzen ki, ahogyan azt előzetesen megálmodták. Az elkészült házzal pedig olyan értéket teremtsünk, melyben sok-sok generáció örömét leli.